Jump to content

Back to dayzgame.com
Photo

ArmA 2 OA has stopped working


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 MMMarion

MMMarion

    On the Coast

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 22 July 2012 - 11:32 PM

Hello everyone. Every time I try to join a server I go to the Waiting on Host screen then ArmA 2 OA stops working. I have no idea what is causing this problem.
I've tried using Six Launcher and had the same problem.
I also tried DayZ Commander to no avail. I then tried to manually install and I still have this problem.
I use Steam and have validated the caches for both games after starting them once. Also whenever I validate them, there is always 1 missing file and has to be validated. This also may be related to the problem.
I've also tried running both Six and Commander and such as administrator and ArmA still crashes.
The fact that the game keeps crashing eludes me and is the one obstacle in my way to enjoying DayZ. Please help.

#2 HellzDeath

HellzDeath

    On the Coast

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 23 July 2012 - 03:07 AM

Same here
IGN: HellzDeath

#3 Dread86

Dread86

    On the Coast

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • LocationToronto, ON, Canada

Posted 23 July 2012 - 05:06 AM

Also having this issue on my first time playing.

#4 MMMarion

MMMarion

    On the Coast

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 23 July 2012 - 11:58 PM

If anyone has any suggestions, please post in this thread. It'll make a world of difference to those who have these issues.

#5 MMMarion

MMMarion

    On the Coast

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 25 July 2012 - 12:09 AM

Bump for help

#6 MMMarion

MMMarion

    On the Coast

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 25 July 2012 - 05:23 AM

So there is no fix for this?

#7 Thunder1

Thunder1

    Woodland Warrior

  • Members
  • PipPipPip
  • 36 posts

Posted 25 July 2012 - 05:26 AM

same thing.

#8 MMMarion

MMMarion

    On the Coast

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 27 July 2012 - 09:28 PM

Bump

#9 MMMarion

MMMarion

    On the Coast

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 28 July 2012 - 03:13 AM

Bump

#10 MMMarion

MMMarion

    On the Coast

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 28 July 2012 - 08:45 AM

After the update I still have this issue. Can anyone help?

#11 Problem?

Problem?

    Survivor

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 122 posts

Posted 28 July 2012 - 08:54 AM

Hello everyone. Every time I try to join a server I go to the Waiting on Host screen then ArmA 2 OA stops working. I have no idea what is causing this problem.
I've tried using Six Launcher and had the same problem.
I also tried DayZ Commander to no avail. I then tried to manually install and I still have this problem.
I use Steam and have validated the caches for both games after starting them once. Also whenever I validate them, there is always 1 missing file and has to be validated. This also may be related to the problem.
I've also tried running both Six and Commander and such as administrator and ArmA still crashes.
The fact that the game keeps crashing eludes me and is the one obstacle in my way to enjoying DayZ. Please help.


After verifying did you apply the latest beta patch? Because it might have reset to the public 1.62 patch after steam validation. Also might want to restart router if you are using one just in case.

#12 MMMarion

MMMarion

    On the Coast

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 29 July 2012 - 08:20 AM

To everyone who had a problem, I finally found a solution.
Click http://www.dayzwiki....to_install_DayZ and scroll all the way down.
Cheers