Jump to content

Back to dayzgame.com
Photo

Battle Eye Initialization Failed!!!


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Salvator

Salvator

    On the Coast

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 18 July 2012 - 01:41 PM

Its been giving me this message for like 10 hours now. What I don't get is I was playing, logged for like 10 minutes, came back and it wasnt working...Anyone have any ideas?

Edited by Salvator, 18 July 2012 - 01:41 PM.


#2 Salvator

Salvator

    On the Coast

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 18 July 2012 - 01:45 PM

No need to reply guy I found a guide to fix the problem

#3 Diima

Diima

    On the Coast

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 18 July 2012 - 02:00 PM

How did you fix this? Started getting this problem today aswell.

#4 Trumman

Trumman

    On the Coast

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 18 July 2012 - 02:04 PM

No need to reply guy I found a guide to fix the problem


Complaining about having issues with battle eye, then stating that you've found a way to solve said problem, but not saying how. That's pretty fn stupid.

Edited by Trumman, 18 July 2012 - 02:05 PM.

  • SupraX and Dr Kanellos gave their beans

#5 Imagination

Imagination

    On the Coast

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

Posted 21 July 2012 - 05:19 AM

When you get stuck at wait for host, it's a problem with the BattlEye files not communicating as they should with your beta patch. I'm guessing you are either running 94945 or 95054. Download these 2 files:
http://www.battleye....61/BEClient.dll
http://www.battleye....61/BEServer.dll
and put them into your arma 2 operation arrowhead/Expansion/BattlEye folder and replace the files already in there with the ones you just downloaded.


Did this and it worked for me!